За нас

Основана е во 2006 година како подружница на групата „Сопственост на Шуганг“.
Со 5.000 квадратни метри и 100,000 работилници за прочистување на ГМП, опремени со 500 квадратни метри стандардни лаборатории. Во моментов, повеќето производи на компанијата добија CFDA сертификат, ЕУ сертифициран CE и американска FDA сертификација.

Ние се стремиме да им обезбедиме на клиентите квалитетни производи. Побарајте информации, Пример и понуда, контактирајте не!

истрага

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја