Производство и КК

Производство

Со 5.000 квадратни метри и 100,000 работилници за прочистување на ГМП, опремени со 500 квадратни метри стандардни лаборатории. Работилницата е опремена со најразлична нова опрема за производство, за да се задоволи годишната побарувачка за капацитет од 2 милиони производи за спроводливост

xcvsd
nfg
џ.г.
xcvb
пр

R & D И КК

Sungood секогаш се придржуваше кон „Безбеден, ефикасен, минимално инвазивен и удобен“ како концепт на производ.

Компанијата има 15 инженери за R&D и Quality. Во исто време, тесно соработува со универзитети како што се универзитетот hejеџијанг и познати научници и професори во индустријата за активно обезбедување на клиентите безбедни и ефикасни медицински производи.

Sungood воспоставува сопствен систем за управување со квалитет во строга согласност со стандардите на ISO13485, спроведува редовни внатрешни прегледи и ја спроведува содржината на системот за квалитет во секојдневна работа и производство.

Во моментов, повеќето производи на компанијата имаат добиено CFDA сертификат, ЕУ сертифициран CE и американска FDA сертификација.

xcvb
dfg

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја