Tentang Kami

Didirikeun di 2006 janten cabang cabang proprietary Shuguang Group.
Kalayan 5,000 méter pasagi sareng 100.000 lokakarya GMP purifikasi, dilengkepan 500 méter pasagi laboratorium standar. Dina ayeuna, kalolobaan produk perusahaan ngagaduhan sertipikat CFDA, sertifikasi CE CE sareng sertifikasi FDA AS.

Kami narékahan pikeun nyayogikeun konsumén kalayan produk anu kualitas. Nyuhunkeun inpormasi, Sampel & Fikmin, Hubungi kami!

panalungtikan

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami