Babagan awake dhewe

Madeg ing 2006 minangka anak perusahaan saka Shuguang Proprietary Group.
Kanthi 5,000 meter persegi lan 100.000 pelatihan pemurnian GMP, dilengkapi laboratorium standar 500 meter persegi. Saiki, umume produk perusahaan entuk sertifikat CFDA, sertifikat CE EU lan sertifikasi sertifikat FDA AS.

Kita usaha nyedhiyakake produk kanthi kualitas kanggo para pelanggan. Panjaluk informasi, Contoh & Quote, Hubungi kita!

nakoni, nyelidiki

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita