Rreth Nesh

Themeluar në vitin 2006 si një degë e Shuguang Proprietary Group.
Me 5,000 metra katrorë dhe 100,000 punëtori të pastrimit të PMP, të pajisura me 500 metra katrorë laboratorë standardë. Aktualisht, shumica e produkteve të kompanisë kanë marrë certifikatë CFDA, çertifikim të BE-së dhe çertifikim FDA të SHBA.

Ne përpiqemi t'u sigurojmë klientëve produkte cilësore. Kërkoni informacion, Shembull & Citim, Kontaktoni me ne!

hetim

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni