Profil Perusahaan

xcvb

Sajarah Perusahaan

2006: Sungood didirikan dina taun 2006
2008: Sungood pindah ka Ibu kota Hangzhou di taun 2008
Mar 2009: Sungood ngagaduhan CE / ISO 13485 disatujuan dina Mar 2009
Nov 2009: Workstation Akademik & Bahan Biomedis R&D Center Diadegkeun
2013:  Sungood pindah ka pabrik anyar kalayan 5.000 méter pasagi
2014:  Jumlah ékspor taunan ngahontal 50 juta RMB
2018:  Mr. Cai ngurus Sungood.
2019:  Perusahaan asup kana perjalanan énggal, nuju tujuan kamajuan solid

Diadegkeun dina taun 2006 salaku anak wéb Shriuang proprietary Group, SUNGOOD mangrupikeun salah sahiji usaha téknologi anyar di Hangzhou. Perusahaan kami spésialisasi dina ngembangkeun sareng manufaktur catéter nganggo kualitas luhur, sapertos catéters coated Hydrophilic, saluran udara topéng Laryngeal sareng tabung nyumput anu seueur diterapkeun dina urology, gastroenterology, anesthesiology sareng pernapasan.

Pausahaan parantos ngagem kana "dumasar-integritas, gotong royong sareng win-win" salaku filsafat bisnis, ngalangkungan inovasi Candak jalan tina merek bebas tina paméran médis di China sareng narékahan pikeun janten mérek terkenal dina industri médis Cina. Kami daék gawé bareng mitra kami pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung hadé.

xss

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami