Profili i kompanisë

xcvb

Historia e Kompanisë

2006: Sungood u themelua në vitin 2006
2008: Kalimi i Sungood në kryeqytetin Hangzhou në vitin 2008
Mars 2009: Sungood mori CE / ISO 13485 të aprovuar në Mars 2009
Nëntor 2009: Stacioni i punës akademik & Materialet Biomjekësore Qendra R&D Themeluar
2013:  Sungood u transferua në fabrikë të re me 5,000 metra katror
2014:  Shuma vjetore e eksportit arriti në 50 milion RMB
2018:  Z. Cai mori përsipër Sungood.
2019:  Kompania hyri në një udhëtim të ri, drejt qëllimit të përparimit të fortë

Themeluar në vitin 2006 si një degë e Shuguang Proprietary Group, SUNGOOD është një nga ndërmarrjet e reja të teknologjisë së lartë në Hangzhou. Kompania jonë është e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e kateterëve të disponueshëm me cilësi të lartë, si kateterët e veshur me hidrofil, rrugët e ajrit me maskë Laryngeal dhe tubat e të ushqyerit të cilat aplikohen gjerësisht në urologji, gastroenterologji, anesteziologji dhe zona të frymëmarrjes.

Kompania i është përmbajtur gjithnjë "bashkëpunimit të bazuar në integritet, bashkëpunim dhe fitim" si filozofia e biznesit, përmes inovacionit të vazhdueshëm Merrni rrugën e markave të pavarura të konsumit mjekësor në Kinë dhe përpiqeni të bëhet një markë e njohur në industrinë mjekësore të Kinës. Ne jemi të gatshëm të punojmë me partnerët tanë për të krijuar një të ardhme më të mirë.

XSS

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni